fredag 21. mars 2008

en liten påminnelse..


Vi har veldig lett for å glemme bort hva påsken egentlig handler om, oppi alle eggene og kyllingene! selvfølgelig er det koselig å pynte og ha alle de tradisjonene vi har! det er jo et tegn på at det er noe vi feirer! :) er det noe vi mennesker bør feire, er det hvertfall dette!:) påsken feirer vi fordi Jesus døde på korset for oss syndere, for at vi gjennom troen på han, kan få evig liv og møte vår egen skaper! ikke bare det, men han sto opp igjen, og lever den dag i dag!

han ble hengt på et kors, og da Jesus sa, "det er fullbrakt!" revnet forhenget i tempelet fra øverst til nederst, som er et tegn på at vi er fri fra loven! og menneskene kunne nå komme direkte fremfor gud!

den døde kroppen hans ble lagt i en grav, mens sjelen hans var i helvete i tre dager for å ta straffen for vår skyld! men helvete kunne ikke holde på han. han sto opp på den tredje dag, og for opp til himmelen, hvor han sitter på tronen med vår himmelske far!


Forresten så er eggene og kyllingen et ganske godt tegn på påsken! det er tegnet på et nytt liv, som vi kan få ved livet med Jesus! og alt vi trenger å gjøre er å tro på han og leve med han som vår herre! det er godt å tenke på!:)
God påske alle sammen!

2 kommentarer:

Nunne sa...

HERLIG! Jamen har vi god grunn til jubel og lovprisning! Det var for MIN del og for DIN del Victoria! Det er så ufattelig stort...
Måtte innom "bedehuset" å se om det var noen våken her, men jeg tror de sover enno....
Sola skinner her fra skyfri himmel... det har den gjort hele påska. Vi var på hytta igår, skulle vist deg bilder, men jeg har ikke kabel til kamera mitt :(
God påske, hvertfall! Klem fra Nunne.

Alex sa...

Som katolikk så betyr påske mye...men vi mennesker lemmer dette i hverdaen. takk for at du minner oss på det !!

Påskeklem

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds.