tirsdag 13. mai 2008

male eller ikke??

Denne fine komoden har jeg fått av min svigerinnes kjæreste! kjempefin.. men jeg lurer veldig på om jeg skal male den hvit, eller ikke male den i det hele tatt... den har sånne gamle fine knotter på og en veldig fin nøkkel til! de skal ikke males i såfall.. også er det en sånn lemm som kan åpnes, så det blir som et slikt gammelt skrivebord! veldig fint... men kan kanskje noen hjelpe meg med å velge?

6 kommentarer:

Oslojente i Bergen sa...

hmmmm...vanskelig, er jo egentlig ganske fin som den er, men jeg tror jeg ville hatt den hvit med litt slitt look. Men det er jo meg, vanskelig valg, men du bestemmer til slutt.

Ha en fin uke!

Gårdsromantik sa...

Det var ett svårt beslut?
Här i Sverige kallar vi det för sekretär.

Jag tycker egentligen att brunt är ganska vackert mot vitt så jag skulle nog behålla den som den är.

Kram Maud

Hespe sa...

Aldri helt enkelt det der....
Fin som den er , men tror også den hadde blitt lekker hvitmalt med slitte detaljer... Hm, når jeg tenker meg om - tror faktisk den hadde blitt veldig fin!!
Valgets kvaler står foran deg...

Herlig dag til deg!!

Klemmer :o)

Fjordheim sa...

Harselv en gammel stor kommode, som jeg nok ikke kommer til å male noen gang. Visst den er orginal slik den er, og er så gammel at den har noen verdi, ville nok jeg beholdt den som den er. Syns ofte det kan være fint med litt mørke møbler inn i et lyst interiør.
Men dette må jo du/dere finne ut av selv. Ikke jeg som skal bo der. Hva syns du er finest?
Lykke til!

-Mitt lille rede- sa...

Veldig vanskelig å si ja! Jeg tror nok jeg hadde beholdt den som den er - inntil videre ihvertfall. Den var iallefall råfin!

Ha en fin dag! :-D

-Lene

Alex sa...

takk for støttende ord og kjempe award . når formen er bedre skal jeg ta den !!

Takk og klem

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds.