fredag 20. februar 2009

Ok... Jeg får vel fortelle det da!

:) Her er jeg! med en aldri så liten overraskelse!! ;) og jeg har det heeelt fint!! :) men det er en grunn til at jeg ikke har vært så mye til stede i det siste! siden tankene mine har vært et heeeelt annet sted enn her på bloggen og interiør og slikt.. hehe.. men jeg har tenkt på dere da! ;) formen min har ikke vært helt grei heller, men det begynner å hjelpe nå :) har dere gjettet på hva det kan være?... 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jepp! jeg er gravid a gitt!! jeg fikk litt av en overraskelse da jeg så på en positiv test på morgenen på nyttårsaften!! :) jeg hadde gått på p-pilla i nesten fire år og da tenkte jeg at det kom til å ta litt tid før det kunne skje noe... men neida, så feil kan man ta! jeg tok min siste pille på en av de siste dagene i november... og vips... så var jeg gravid!! tenk at jeg har et lite menneske inni meg.. helt uforståelig!! syns egentlig det fortsatt er litt tidlig å fortelle det... men til mandag er jeg over i andre trimester, så da syns jeg det er greit ;) 
så nå vet dere det! :) så hvis jeg har noen pauser her inne innimellom er det bare derfor!;) eller hvis det blir litt mye gravidsnakk her inne fremover, så får dere bare unnskylde meg! ;) gleder meg til å komme meg på bloggerbølgen igjen! :)
Snakkes! :)

7 kommentarer:

Hespe sa...

Gratulerer så mye med det lille mirakelet som ligger i magen og vokser og tar form - sååå spennende!!!!!

Masse lykke til :o)

Goklem fra Hildegunn

irina /Alex sa...

Gratulere så mye min venn !!
Stooor klem

Fjordheim sa...

Ååå, så koselig. Gratulerer så mye. Pass på deg selv og den lille. Spennende å få lov til å følge litt med på en graviditet.
Ønsker deg alt godt, Lykke til og ei riktig god helg :)

Anonym sa...

Grattis ja (som om jeg ikke har sagt det før?), og god helg!
Vi snakkes om noen timer :P

Trivelig å tenke at dere har dere.. huff og grøss..

snakkes ;)

-Mitt lille rede- sa...

Heia!
Ååååå,så koslig! Gratulere så masse! Du har mye å glede deg til i tiden framover! Gleder meg til å følge med. Det er jo et stort mirakel :-)

Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Nei, men Victoria da, så koselig!
Det var virkelig en hyggelig nyhet. Tenk at du bærer på ett lite vidunder... Rørende!

Kos deg med den voksende magen og tiden frem mot fødselen. Det blir vel masse redebygging og planlegging tenker jeg. Gleder meg til å følge deg på veien!

Er vel ikke lenge til du skal på ordinær ultralyd heller da?

Eplekos fra meg til deg!

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds.