søndag 24. mai 2009

Loppis :)

Jeg har vært på loppemarked! :) og det var et stort loppemarked! :)) med masse fint! men når vi ikke akkurat kan svømme i penger for tiden, så ble det ikke så mye med meg hjem som jeg kanskje skulle ønske.. men jeg vil vise frem noe av det jeg fikk med meg..

Et ukomlett engelsk servise, syns jeg var kjempefint og betalte 25 kr for :) muggen fant jeg på en bruktbutikk for 5kr :)

Et bilde til lille nurket i magen min :)

Denne komoden kjøpte venninnen min, men jeg skal ha den hos meg en liten stundtil hun har plass til den ;) bildene kjøpte jeg for 10 kr stk :)

 Dette utrolig fine bordet betalte jeg 50 kr for :) puten fant jeg også på loppisen..

Vakre tekopper for 5kr :)

Disse rammene er gamle loppefund som jeg har malt og skal henge opp uten bilder i :) kurven fant jeg denne gangen og gav 10kr for :)

Denne trekassen fant jeg på vei ut av loppisen i etagen under (loppisen var i et gammelt lagerlokale og flere gamle ting ligger rundt om kring).. den var egentlig ikke til salgs, men jeg gikk opp igjen og spurte hvor mye de skulle ha for den.. de svarte med å si at den var ikke demmes, men de kunne godt selge den, for de kjente han som eide den.. og han brydde seg ikke om sånt! så jeg fikk ta den med meg for 100kr.. jeg syns egentlig det var litt dyrt, men den var verdt det :) hehe.. gjett om LM ble lang i maska da jeg kom hjem med noe han ser på som søppel! og han sa; jeg håper virkelig ikke du betalte noe for den greia der!! hihi.. 

litt fra meg...

Klem Victoria

2 kommentarer:

irina /Alex sa...

jeg å har vært på loppis. masse fint men ikke billig akkurat !!

Håper det står bra til med den vårdende moren og baby.
Stoooo klm

Fjordheim sa...

Så mye flott du har funnet. Det meste var veldig billig også.
Nydelig servise og mugg. Koselige bilder og ei fin korg. Ja mange fine ting hadde du mad deg heim.
Har ikke fått med meg noen skikkelige loppemarkeder i vår. Bare vært på bruktbutikker, og der begynner det å bli litt dyrt.
Ønsker deg alt godt fremover :)

 
Visit InfoServe for Blogger backgrounds.